TERBARU! Buat Julung Kalinya, Kami Memperkenalkan Program Advanced, Exclusive, Private Yang Membimbing Pemilik Bisnes Membangunkan Bisnes Dengan Kaedah 100% Terbukti Berkesan Dan Sistematik

PESANAN MESRA : Program ini berbentuk private (tertutup) dan pihak kami hanya menerima pengambilan peserta maksima 30 orang sahaja untuk satu batch bagi menjaga kualiti, prioriti, tanggungjawab, dan amanah yang diberikan.

Perhatian Khas Untuk Usahawan (Ya, ANDA!) Yang Serius & Komited Mahu Keluar Dari Masalah Bisnes Sangkut Di Tahap Sama. Seterusnya Berjaya Terima Pecutan Jualan 100% - 300% Dari Sekarang & Bawa Bisnes Anda Lebih Menonjol Ke Depan Walaupun Punyai Pesaing Ramai!

Mahukah Anda, Satu Peluang Keemasan & Yang Dinanti-Nantikan Untuk Anda Dibimbing Oleh Hasbul Brothers Yang Telah Terbukti Membimbing Ratusan Protege Yang Lain Kembangkan Bisnes Dengan Sihat!

Bayangkan Tuan Puan, Dalam Tempoh Kurang Dari 6 Bulan, Bisnes Anda Tidak Lagi Sangkut Di Tahap Sama. Seterusnya Berjaya Terima Lonjakan Jualan 100%-300% Dari Sekarang, Ramaikan Pelanggan, Dan Kembangkan Bisnes Bukan Sekadar Sales Lebat & Hebat, Juga Mampu Bina Simpanan (Cash Reserve) Secara Konsisten Tiap - Tiap Bulan!

Dato Roslan Abdul Hamid

Dua beradik. Watak berbeza. Saling melengkapi. Matang dan berbudi. Saksikan satu masa, mereka akan jadi pasangan duo pendiri korporat hebat pada masa depan. Hasbul Brothers . Bagi yang mahu bermula cemerlang, belajar lah dengan anak muda ini. Berbaloi. Saya berani rekemen.

Dato Roslan Abdul Hamid Guru Bisnes & Pengucapan Awam
Rizalman Talib & Isteri

” Selepas berhenti kerja dari syarikat Oil & Gas akibat kegawatan ekonomi, tiap-tiap hari saya berdoa agar ditemukan dengan guru yang betul2 boleh membimbing kami dalam bisnes. Dan Alhamdulillah, Allah pertemukan saya dengan tuan Hasbul Aqill & Hasbul Ariff

Rizalman Talib & Isteri Marsya Babyshoppe
Nurbarr Nordin

Sekarang ni hampir setahun berguru dengan Tuan Aqill dan Tuan Ariff dalam The Protege. Daripada April 2016, jualan mula naik. Daripada RM30K ke RM50K. Kemudian naik sehingga RM120k sebulan

Nurbarr Nordin Kilang Cetak - Print D Tee Studio

Izinkan kami untuk memperkenalkan program #THEPROTEGE, program yang dibangunkan & dipakejkan khas untuk tuan puan, dalam kategori :

1) Yang mahu menggandakan jualan 100% - 300% dalam tempoh 3-6 bulan akan datang

2) Yang mahu mengembangkan bisnes supaya tidak stuck , terkial-kial di tahap sama bertahun-tahun.

3) Yang tercari-cari platform pembelajaran ekslusif yang bakal memperbetulkan masalah dalaman bisnes. Masalah seperti berbisnes bertahun-tahun, tapi akaun syarikat masih lagi kering kontang. Berbisnes bertahun-tahun, tapi sales belum capai RM100,000 sebulan. Ada staf ramai, tapi staf tak berfungsi.

4) Orang baru yang nak bermula atau baru sahaja mulakan bisnes yang tercari-cari panduan A-Z yang betul supaya tak rugi puluh2 ribu, langgar dinding berkali-kali, supaya tak tunggu lama nak capai 5-6 angka sebulan.

5) Anda yang menjalankan bisnes servis. Repair Aircond, restoran, bengkel kereta, bekam, repair telefon, wedding planner, spa, yang nak tahu cara efektif untuk onlinekan bisnes supaya bisnes anda lebih menonjol, lebih visible, lebih outstanding berbanding pesaing lain.

Di dalam program ini, anda akan mengikuti sesi mentoring program (Basic to Advance) Step by Step Marketing Strategies’ yang bakal lonjakkan jualan sehingga ‘double’ malah triple dari sekarang dan bawa bisnes anda ke tahap yang lebih tinggi dan luar biasa.

Modul-modul dalam The Protege telah didesign, disusun, dan dipakejkan untuk pemilik bisnes yang hadapi masalah :

1) Berbisnes bertahun-tahun, tapi belum pernah mencapai jualan minima RM100,000 sebulan.

2) Berbisnes bertahun-tahun, akaun syarikat masih lagi kering kontang.

3) Buat duit banyak, jualan banyak, tapi cukup bulan, untung lesap tak tahu ke mana.

4) Berbisnes bertahun-tahun, masih lagi buat kerja semua sendiri, tiada sistem, bisnes sekadar nak cukup-cukup makan.

Segala ilmu yang dikongsikan berdasarkan real & proven tested result! Anda hanya perlu guna, dan ikut sahaja!

Dalam tempoh bimbingan selama 1 tahun , berikut siri-siri kelas/program yang bakal anda sertai iaitu

1) The Protege Advanced Mentoring Program (4 HARI)

2) Complete Business Mastery Module

3) 1 On 1 Private Coaching,

4) Business Growth Masterclass

5) Mastermind Group Coaching.

6) Exclusive Online Live Session

7) Exclusive Protege Online Support

Bermakna, anda bukan hanya mempelajari ilmu letupkan jualan melalui kaedah pemasaran yang terbukti berkesan, juga ilmu membangunkan bisnes anda dari fasa survival sehinggalah berjaya kekal bersaing di dalam pasaran.

Antara peserta yang berjaya capai jualan maksima sehingga 6 angka sebulan dalam tempoh kurang 6 bulan selepas sertai The Protege adalah Ijmal, PinkboxCereal, ByAriana, Silvy Malaysia, Kijang Jersey, Naura Asyraf dan ramai lagi.

Apa Kata Peserta Usahawan Yang Telah Sertai Program The Protege

"Dengan melihat perkembangan Pinkbox Cereal sehingga berjaya mencapai jualan 6 angka kurang dari 1 tahun, apa yang saya boleh katakan, keputusan saya untuk join The Protege adalah the best decision and investment paling berharga yang saya pernah buat dalam hidup saya'.

Tuan Iylia Fahmi, CEO & Director Pinkbox Cereal Sdn Bhd

"Saya ini orang yang bila mahu buat decision, saya akan study, saya bukan jenis buat keputusan mudah. Dan apabila saya join The Protege, satu perkara yang saya rasa mahal adalah apabila dapat direct access secara terus dengan Tuan Aqill & Ariff. Bagi saya mereka berdua adalah mentor yang genuine, itulah the right word yang saya katakan."

Puan Fara Syazana, Pengasas Butik Muslimah Wear - Naura Asyraf

"Saya join The Protege sebab teruja sharing-sharing dari rakan Protege yang lepas. Sepanjang 3 hari, wow content yang saya suka adalah kepentingan untuk kita kenal pelanggan dalam Modul Customer Analysis Secret Weapon. Sebab sebelum ini saya asyik fokus pada teknikal iklan bila sales dah mula slow. Rupa-rupanya baru saya tahu 80% faktor kejayaan iklan bergantung pada copywriting yang kita buat." - Nurul Nadia, Pengasas Real Beauty.

"Saya join The Protege sebab saya perlukan mentor dan guide yang berterusan. Saya fikir cukuplah dengan keperitan tengok bisnes stuck RM5,000 je sebulan. Tak naik-naik. Stay macam tu je. Mula-mula saya tak tahu masalah saya sehinggalah saya join The Protege. Baru saya tahu yang punca masalah saya sebelum ini sebab saya tak ambil tahu tentang siapa pelanggan saya." - Muhd Azhar, Pengasas Azzur Global Enterprise

Apa Yang Membezakan Program Bimbingan Ini Berbanding Yang Lain

Sokongan Selepas Kelas Selama 1 Tahun

Sudah banyak kali join seminar, tetapi akhirnya tetap berada di tahap sama? Itu maknanya anda perlu sokongan dan bimbingan secara berterusan! Kalau tidak anda akan berjalan tempang!

Tidak seperti kelas bimbingan kebanyakan yang mana hanya mengfokuskan sesi bengkel tertutup sahaja, program The Protege menyediakan sokongan selepas kelas sehingga 1 tahun (mengikut pakej yang anda pilih).

'Recharge' Knowledge & Energy Bulan Demi Bulan Melalui Monthly Mastermind

Di dalam program The Protege, anda diberi akses untuk menghadiri program bulanan kami, iaitu Monthly Mastermind. Sesi bulanan ini berkonsepkan diagnose (bedah siasat), dan tracking.

Anda diberi masa untuk menceritakan apa yang anda buat, dan apa hasil jualan yang anda telah terima. Dari situ, kami boleh tahu bisnes anda sedang sakit atau sihat! Pihak kami akan beri nasihat mengikut keadaan bisnes semasa agar, bisnes anda ada pertumbuhan bulan demi bulan, seterusnya mencapai jualan seperti mana anda inginkan.

Anda Berada Di Dalam Group Usahawan Yang Lapar & Dahagakan Kejayaan & Kekayaan

Di dalam program The Protege, anda berpeluang untuk kenal dengan rakan-rakan protege batch lepas yang telah mencapai jualan ratusan ribu, puluhan ribu setiap bulan.

Anda akan belajar ilmu pengalaman emas yang berimpak tinggi dari mereka. Dari situ, anda akan termotivasi dan 'tak senang duduk' dengan jualan yang anda terima. Pendek kata, sesi ini anda sesi yang membuat anda terpaksa keluar dari zon selesa!

Belajar Ilmu Pemasaran & Jualan Di Facebook!

Dalam tempoh 4 HARI sesi The Protege Advanced Mentoring Class, anda akan dibekalkan dengan modul khas yang mendedahkan strategi rahsia bagaimana meletupkan jualan melalui platform gergasi internet, iaitu Facebook. Anda akan didedahkan dengan teknik copywriting padu dan bagaimana mendapatkan prospek yang benar-benar memerlukan produk atau servis anda melalui medium ini!

Belajar Ilmu Bisnes Selain Dari Ilmu Jualan & Pemasaran

Jika anda faham tentang realiti bisnes, anda tahu kejayaan sesuatu bisnes bukan hanya terletak pada tinggi jualan dan kehebatan pemasaran yang  dihasilkan. Masih ramai usahawan yang berjaya letupkan sales, tapi masih lagi bergelar CEO (Chief Everthing Officer). Semua kerja buat sendiri!

Atas sebab itu, anda bakal pelajari 12 komponen terpenting dalam bisnes melalui Monthly Webinar.

7 Fasa Pembelajaran Dalam Program The Protege

1) Sesi The Protege Advanced Mentoring Program 4 Hari

Sesi 4 hari ini adalah sesi yang mengfokuskan kepada dua topik utama, yakni topik marketing & sales. Dari ilmu fundamental sehinggalah ilmu teknikal, sesi 4 hari ini adalah sesi TERLENGKAP yang kami formulasikan khas kepada anda. 8 modul disususan dan dipakejkan dengan topik-topik kritikal dan sangat penting yang bakal membantu melariskan jualan dan menggandakan jumlah pelanggan bisnes anda.

Melalui sesi ini, kami mempunyai rekod ahli rakan The Protege yang mendapat kenaikan jualan hampir 200% seawal 2 minggu selepas sesi. Ilmu dari sesi 'actionable' dan kami sarankan anda bersedia untuk terima impaknya!

2) Complete Business Mastery Module

Bayangkan, anda sudah miliki kitab/buku panduan bisnes yang lengkap untuk segala jenis masalah bisnes..

Contoh, kalau anda nak tahu cara kira kos, terus capai modul PENGIRAAN KOS. Tak tahu step untuk pilih pekerja yang betul, terus buka modul HR ni. Nak latih staf buat account, terus cari modul ACCOUNTING. Anda tak tahu nak buat roadmap bisnes macam mana, terus rujuk buku panduan ROADMAP BISNES. Apa dia 10 perkara tu? Tunjuk slide..

Kita kena letak mindset macam ni..Untuk pastikan bisnes kita berkembang dan bertahan lama, kita tak boleh belajar dan tahu ilmu marketing & sales sahaja. Kita kena ambil tahu ilmu sebalik tabir (backstage). Seperti pengurusan bisnes, pembangunan ahli pasukan, pembangunan SOP, bina roadmap dan sebagainya.

3) 1 On 1 Private Coaching

Khas untuk Pakej Platinum & Diamond sahaja, dimana peserta diberi peluang untuk sertai 1-1 private coaching berdasarkan permohonan anda! Bayangkan anda berpeluang untuk berhadapan kami untuk ceritakan kerumitan dan masalah besar bisnes anda, dan pihak kami akan selesaikan masalah secara terus, di hadapan anda!

4) Mastermind Group Coaching

Sesi private group mastermind inilah antara yang paling istimewa dalam program The Protege ini.

Dimana setiap bulan, anda diwajibkan untuk hadir ke sesi private mastermind untuk melaporkan aktiviti pemasaran dan rekod jualan yang anda berjaya hasilkan. Dari situ pihak kami dapat memberi nasihat dan cadangan tambah baik.

Sudah tentu sesi pembelajaran dalam tempoh 4 HARI tidak mencukupi dan tidak menjamin 'result' yang anda mahukan berlaku dengan cepat. Itulah peranan penting Private Group Mastermind ini. Dari situ kami tahu bisnes anda dalam progress yang betul atau tidak!

5) Business Growth Masterclass - 2 Hari

6 & 7) 12 Bulan Facebook & Telegram Exclusive Support

Selepas sesi program 4 hari, kami tak terus lambaikan tangan. Apa yang istimewanya, anda akan dimasukkan dalam FB GROUP RASMI THE PROTEGE.

Dimana, anda ada akses untuk bertanya terus kepada kami dan kepada rakan-rakan Protege ini. Apa sahaja masalah bisnes, dari pengurusan bisnes, pengurusan staf, hal-hal teknikal marketing, closing sales, sop dan sebagainya.

Apa Yang Anda Pelajari Pada Sesi The Protege Advanced Mentoring Program Selama 4 Hari Nanti

MODUL 1 : THE CRITICAL STAGE OF BUSINESS

Untuk capai matlamat bisnes anda, anda perlu kenalpasti dimana tahap bisnes anda sekarang, dan tetapkan ke mana hala tuju bisnes anda 5- 10 tahun akan datang.

Dalam Modul 1, anda bakal didedahkan fasa-fasa bisnes yang wajib anda lalui. Dari fasa survival, apakah bentuk-bentuk aktiviti yang anda perlu lakukan sehinggalah bisnes anda berjaya sustain dan berkembang ke peringkat lebih tinggi.

Apakah gerak kerja dan mindset dari bisnes seorang diri, sehingga mempunyai ahli pasukan yang lengkap dan anda punyai masa lebihan untuk fikir bagaimana untuk kembangkan lagi bisnes.

Kami mahu anda keluar daripada belenggu bisnes seorang diri dan tidak bersistematik yang mana anda sentiasa sibuk tak mengalahkan Perdana Menteri, tapi bisnes tetap di tahap sama.

Buat apa masuk lubang yang sama seperti orang terdahulu telah masuk. Lebih baik kita elakkan! Kesemuanya pengisian eksklusif bernilai tinggi ini akan dikongsikan panjang lebar, dan penuh terperinci di Modul 1!

MODUL 2 : AUDIENCE ANALYSIS SECRET WEAPON

Penat buat marketing gempak-gempak dan viral tapi tiada hasil? Atau buat marketing tapi prospek pandang sepi dan hasilnya sedih dan sendu?

Anda akan belajar rahsia menembak tepat kepada pelanggan sasaran. Kita tidak lagi bermain peluru tabur buat marketing tanpa hala tuju. Kuasai ILMU MAHAL ini untuk memudahkan kita jadi jenama paling digemari untuk satu kumpulan pelanggan yang spesifik.

Anda akan diajar langkah demi langkah membina CUSTOMER PROFILE. Habis sesi, anda akan mempunyai satu profil lengkap tentang pelanggan sasaran. Bukan setakat itu, kami juga berkongsi cara membina AVATAR PELANGGAN. Di sini kita akan belajar lebih dalam tentang tingkah laku pelanggan. Ini memudahkan anda untuk bina satu kempen pemasaran yang efektif.

Paling penting dalam sesi ialah bagaimana cara untuk bina PERSONA PELANGGAN. Kita akan buat kajian lebih terperinci supaya kita sebagai marketers dapat korek lebih dalam kemahuan mereka dan sisi-sisi dalam kehidupan mereka yang ada kaitan rapat dengan apa yang kita tawarkan.

MODUL 3 : THE ULTRA ADVANCED OF COPY WRITING PERSUASION

Tahukah anda, 80% yang menentukan kejayaan pada sesebuah iklan bergantung kepada ayat iklan? Dalam Modul 3 ini, anda akan mempelajari rahsia menulis ayat iklan, dibekalkan satu per satu ayat-ayat berpengaruh yang mendorong prospek anda untuk bertindak membeli, tanpa perlu anda memaksa-maksa mereka.

Anda juga bakal didedahkan ‘copy-paste’ template-template, formula-formula copywriting persuasif yang anda boleh guna bila-bila masa sahaja untuk kegunaan di emel, Facebook Ads, Google Adwords, video marketing dan banyak lagi!

Pernah buat copywriting, tapi hasil kurang memuaskan? Kurang dapat sambtuan? Tak banyak komen? Tak banyak PM? Laburkan wang ribu-ribu tetapi kecewanya anda sebab rugi tak balik modul.

Sebab itu dalam modul ini, anda bakal dibekalkan ‘diagnose table’ untuk kenalpasti dimana salah silap dan bentuk tindakan untuk perbaiki tanpa perlu anda berteka teki! Tidak keterlaluan kami katakan, modul ini bakal menjadi kitab copywriting yang anda bakal rujuk bila-bila masa anda mahu menulis ayat iklan!

MODUL 4 : AUDIENCE-DRIVEN FACEBOOK ADS FORMULA (NEW)

Buang cara lapuk dan cara rumit dalam buat FB Ads. Modul 4 ini, anda akan belajar langkah demi langkah membina iklan FB yang telah terbukti membantu protege-protege Majalah Niaga melonjakkan jualan daripada suam-suam kuku RM4k ke RM10k sebulan kepada RM60k ke RM170k sebulan!

Tekniknya cukup mudah dan boleh dibuat oleh sesiapa sahaja tanpa perlu pening dengan teknikal-teknikal rumit, walaupun anda tidak mahir IT.  Teknik ini memfokuskan kepada AUDIENCE! Tujuannya untuk kita sasar secara tepat di lokasi-lokasi spesifik tempat audience berkumpul supaya iklan kita betul-betul sampai kepada mereka.

Tiada lagi kes labur tak tentu hala bajet iklan tapi sebenarnya kita membayar untuk orang yang tidak mahu peduli pun tentang iklan kita. Tiada lagi belajar berjam-jam setting-setting 'advance' yang rumit memeningkan kepala tapi akhirnya bila lancarkan iklan tiada hasil.

MODUL 5 : BUSINESS DATA SUCCESS FORMULA

Modul 5 ini modul bernilai tinggi. Berapa lama kita berniaga tapi tak tahu nak analisa prestasi bisnes sendiri? Berapa lama kita berniaga tapi buntu dan terbantut fikiran tak tahu nak buat apa bila ada masalah?

Ia umpama teruja mahu memandu ke satu destinasi tapi anda ditutup. Bolehkah? Sudah tentu tak boleh! Usah lagi bazir masa bertahun-tahun dengan cara begitu.

Modul ini akan membuka mata anda. Anda akan belajar merekod data. Anda  akan diajar menilai data yang direkod. Bukan setakat itu, anda akan diajar membuat keputusan selepas penilaian dilakukan! 

Dengan menguasai setiap data yang diajar dalam modul ini, bisnes boleh ditambah baik dan lebih mudah untuk naik setangga demi setangga sehingga target bisnes anda berjaya dicapai.

MODUL 6 : CLOSING SALE MASTERY LIKE PRO

Dalam modul ini anda akan didedahkan langkah demi langkah cara betul memancing hati pelanggan bagi meraih jualan. Anda mungkin selama ini menggunakan cara 'biasa-biasa' yang hambar dan membosankan prospek.

Tinggalkan cara itu dan belajar cara sebenar bangkitkan emosi prospek sehingga mereka dengan sendiri mahu buat bayaran. Anda juga akan diajar bagaimana cara untuk bina kepercayaan sehingga dianggap seorang pakar oleh prospek.

Apabila kepercayaan terbina, ia memudahkan kita untuk tingkatkan nilai belian pelanggan. Bukan setakat itu, anda juga akan diajar untuk 'handle rejection lika a pro' supaya prospek tidak mudah katakan TIDAK kepada tawaran anda.

MODUL 7 : THE ULTIMATE CUSTOMER DEVELOPMENT - MAXIMUM PROFIT METHOD

Pegang kata-kata ini, bisnes kaya raya dengan 'repeatable customers'. Tapi bukan mudah untuk membina pelanggan setia jika tidak tahu caranya. Sudah penat labur FB Ads mahal-mahal cari pelanggan baru? Dah penat lakukan 'free cost marketing' tapi pelanggan tetap tidak melekat kepada anda?

Modul 7 ini iaitu tentang CUSTOMER DEVELOPMENT bukanlah tentang iklan semata-mata. Ia lebih dari itu. Ia satu seni membina hubungan dan menyantuni hati manusia supaya pelanggan rasa jenama kita sebahagian dari mereka.

Paling berbaloi, anda akan diberikan SOP AFTER SALES SERVICE yang bernilai RM596 secara PERCUMA. Anda boleh tiruvasi sahaja untuk terus digunakan dalam bisnes anda. Selepas sesi ini, anda tidak lagi memandang rendah kuasa belian sepanjang tahun pelanggan anda!  

Pakej-Pakej Program The Protege

Senarai Pakej-Pakej The Protege Yang Anda WAJIB Pilih!

Lokasi & Tarikh Yang Anda Boleh Sertai

Shaftsbury Asteria, Cyberjaya

11 Hingga 14 Julai 2019

"Kos Bisnes Yang Yang Kita Tak Nampak Selama Ini Adalah Kos Langgar Dinding Berkali-Kali. Kita Buat Bisnes Tanpa Panduan Mentor, Akibatnya Kita Tak Perasan Kita Sedang Membayar Cukai Kebodohan Yang Tinggi. Dan Adakah Anda Masih Ingin Biarkan Ianya Berlaku?"

Isi Borang Di Bawah Untuk Dapatkan Peluang Bermentor Selama 1 Tahun Bersama Hasbul Brothers!

PENTING

Untuk mengesahkan anda sebagai peserta program The Protege yang sah, anda diwajibkan untuk membuat bayaran deposit sebanyak RM2000 untuk Pakej Platinum/Diamond/Silver. Isi borang di bawah, sebelum kuota seat SOLD OUT!

Berminat? Sila Isi Borang Di Bawah!

+60132406977 (Farizul)

Kami mendoakan semoga pelaburan masa, tenaga, wang ringgit anda untuk sertai The Protege ini berbaloi dan dapat menambah baik tahap bisnes anda. Kami percaya result yang betul akan hadir dari tindakan, ilmu yang betul dari guru yang betul. Mudah-mudahan. Amin!