Tahniah Kerana Berjaya Hadir Ke Seminar Grow Your Business!
Tahniah kerana benarkan diri untuk menjadi sebahagian keluarga Protege Hasbul Brothers dan dibimbing selama 1 tahun di bawah program The Protege
Hasil dari program ini, kami dapati perubahan drastik, peningkatan luar biasa, dan ‘life changing experience‘ yang dialami oleh anak didik kami.

Ada anak didik kami mengalami kerugian RM2 juta, kini berjaya capai jualan konsisten RM3-4 juta setahun..

Ada yang bermula seorang diri dari rumah, kini mempunyai 15 orang ahli pasukan…

Ada yang bermula dari kesempitan hidup, kereta ditarik, pinjaman rumah tertunggak, dikejar Ah Long, kini berjaya punyai simpanan syarikat sebanyak 6 angka, walaupun dalam masa kurang 1 tahun.

Ada yang sudah 6 tahun berniaga , jualan tak pernah melepasi RM30,000 sebulan, simpanan semakin menyusut, dan hampir ‘give up’, kini berjaya capai jualan RM80,000-RM100,000 sebulan dalam masa tak sampai 7 bulan.
sebab anda perlu jadi sebahagian keluarga Protege Hasbul Brothers
1. NETWORKING

Tahukah anda bahawa orang sekeliling yang berada dekat dengan kita akan menunjukkan masa depan kita. Jika sekeliling kita usahawan yang hebat, tidak mustahil kita akan menjadi seorang usahawan hebat juga. Kerana faktor rakan sekeliling akan memberikan kita idea, sokongan dan sebarkan bisnes kita pada orang lain. Ini akan menaikkan trust pada brand kita.


2. DIRECT ACCESS

Untuk berhubung dengan tuan Hasbul Ariff dan Hasbul Aqill sangat mudah. Kami sediakan platform online dan boleh juga berjumpa secara 1 to 1 (face to face). 

Akses seperti di Telegram sangat membantu anda untuk bertanya tentang permasalahan atau pandangan berkaitan bisnes anda secara direct! Ia satu peluang yang saya gerenti untuk didapati dari tempat lain. Berbaloi kan?


3. ALWAYS OVERDELIVERED

Pernahkah anda semua pergi ke kelas atau program yang iklan terlalu banyak tapi akhirnya hanya diajar ilmu marketing dan sales yang anda biasa dengar. Nak tak anda belajar semua ilmu bisnes berkaitan sales, marketing, growth, costing, HR dan finance?Ini adalah sekolah bisnes yang bersifat menyeluruh kerana kami percaya untuk bisnes berkembang, ia tidak hanya marketing dan sales semata-mata.
4. RASA BUAT BISNES BERSAMA

Sudah banyak kali join program di luar sana, tetapi akhirnya tetap berada di tahap sama? Itu maknanya anda perlu sokongan dan bimbingan secara berterusan! Kalau tidak anda akan berjalan tempang! 

Tidak seperti kelas bimbingan kebanyakan yang mana hanya memfokuskan sesi bengkel tertutup sahaja, program The Protégé menyediakan sokongan selepas kelas sehingga 1 tahun (mengikut pakej yang anda pilih). 


5. TIDAK HYPE & FANCY

Biasanya bila ke program atau kelas akan menari-menari atau naikkan semangat anda sahaja. Tapi bila dah balik dari kelas atau program tu, anda tertanya-tanya apa yang nak buat. Pernah tak alami?

Di The Protege, kami tidak bercerita tentang fantasi, 'gula-gula' dan cerita indah. Kami kongsikan realiti situasi bisnes sebenar. Apabila kita faham tentang realiti, kita tidak akan ambil mudah dan sentiasa berfikir bagaimana untuk 'sustain' dan berkembang ke tahap lebih baik.
FASA PEMBELAJARAN DALAM PROGRAM THE PROTÉGÉ
1. ADVANCED MENTORING PROGRAM 
Sesi 4 hari ini adalah sesi yang memfokuskan kepada dua topik utama, topik marketing & sales. Dari ilmu fundamental sehinggalah ilmu teknikal, sesi 4 hari ini adalah sesi TERLENGKAP yang kami formulasikan khas kepada anda. 8 modul dipakejkan dengan topik-topik kritikal dan sangat penting yang bakal membantu melariskan jualan dan menggandakan jumlah pelanggan bisnes anda.

Melalui sesi ini, kami mempunyai rekod ahli rakan The Protege yang mendapat kenaikan jualan hampir 200% seawal 2 minggu selepas sesi. Ilmu dari sesi 'actionable' dan kami sarankan anda bersedia untuk terima impaknya!
2. 1 ON 1 SESSION
Khas untuk Pakej Platinum & Diamond sahaja, dimana peserta diberi peluang untuk sertai 1-1 private coaching berdasarkan permohonan anda! 

Bayangkan anda berpeluang untuk berhadapan kami untuk ceritakan kerumitan dan masalah besar bisnes anda, dan pihak kami akan selesaikan masalah secara terus, di hadapan anda!
3. BUSINESS GROWTH MASTERCLASS
Istimewa juga untuk Pakej Platinum, anda akan berpeluang untuk menghadirkan diri ke sesi kelas selama 2 hari untuk menimba ilmu mengenai pengurusan HR , Finance dan Pengurusan Bisnes dan strategi bisnes bersama dua pakar HR dan juga Business Strategist.
4. MONTHLY MASTERMIND
Sesi private group mastermind inilah antara yang paling istimewa dalam program The Protege ini.

Dimana setiap bulan, anda diwajibkan untuk hadir ke sesi private mastermind untuk melaporkan aktiviti pemasaran dan rekod jualan yang anda berjaya hasilkan. Dari situ pihak kami dapat memberi nasihat dan cadangan tambah baik.

Sudah tentu sesi pembelajaran dalam tempoh 4 HARI tidak mencukupi dan tidak menjamin 'result' yang anda mahukan berlaku dengan cepat. Itulah peranan penting Private Group Mastermind ini. Dari situ kami tahu bisnes anda dalam progress yang betul atau tidak!

5. COMPLETE BUSINESS MASTERY
Bayangkan, anda sudah miliki kitab/buku panduan bisnes yang lengkap untuk segala jenis masalah bisnes..

Contoh, kalau anda nak tahu cara kira kos, terus capai modul PENGIRAAN KOS. Tak tahu step untuk pilih pekerja yang betul, terus buka modul HR ni. Nak latih staf buat account, terus cari modul ACCOUNTING

Anda tak tahu nak
buat roadmap bisnes macam mana, terus rujuk buku panduan ROADMAP BISNES. Apa dia 10 perkara tu? Tunjuk slide.. 

Kita kena letak mindset macam ni..Untuk pastikan bisnes kita berkembang dan bertahan lama, kita tak boleh belajar dan tahu ilmu marketing & sales sahaja. Kita kena ambil tahu ilmu sebalik tabir (backstage). Seperti pengurusan bisnes, pembangunan ahli pasukan, pembangunan SOP, bina roadmap dan sebagainya.
6. FB ADS MASTERCLASS
Dalam masa 1 hari sesi FB Ads Masterclass, anda akan dibekalkan dengan modul khas ADVANCE yang mendedahkan strategi rahsia bagaimana meletupkan jualan melalui platform gergasi internet, iaitu Facebook.

Anda juga akan didedahkan dengan cara menaikkan bajet iklan anda yang padu dan bagaimana mendapatkan prospek yang benar-benar memerlukan produk atau servis anda melalui platform fbads.

7. ONLINE SUPPORT
Selepas sesi program 4 hari, kami tak terus lambaikan tangan. Apa yang istimewanya, anda akan dimasukkan dalam GROUP TELEGRAM & FB RASMI THE PROTEGE. Ahli group dari pelbagai latar belakang bisnes.

Dimana, anda ada akses untuk bertanya terus kepada kami dan kepada rakan-rakan Protege ini. Apa sahaja masalah bisnes, dari pengurusan bisnes, pengurusan staf, hal-hal teknikal marketing, closing sales, sop dan sebagainya.

Siapakah Hasbul Brothers
Kami adalah merupakan Pengasas Bersama Majalah Niaga Sdn Bhd dan lebih dikenali sebagai Hasbul Brothers.

Kami memulakan bisnes online sejak dari zaman universiti, sebelum mengasaskan blog dan majalah online
keusahawanan No 1 Malaysia, iaitu MajalahNiaga.com pada Januari 2011.

Berpengalaman selama 7 tahun membantu syarikat-syarikat SME terutamanya jenama-jenama fesyen, produk kecantikan dan bisnes perkhidmatan yang memerlukan peranan ‘strategist’ untuk merangka kempen pemasaran digital.

Daripada pengalaman itu, kami membuka peluang kepada usahawan untuk menerima bimbingan eksklusif melalui
program The Protege.

Hasil dari program mentoring ini, kami dapati perubahan drastik, peningkatan luar biasa, dan ‘life changing experience‘ yang dialami oleh anak didik kami.

Atas dasar perjuangan mahu lihat lebih ramai usahawan berjaya, kami meneruskan program-program kami
bermula dengan Seminar Marketing Bisnes Kecil (MBK).

Kemudian, kepada Seminar Marketing Luar Biasa (MLB), dan kini kami lancarkan program terbaru kami iaitu, Grow Your Business yang kami rangkumkan semua pengalaman kami, case study yang kami bina, proven result daripada
anak didik kami untuk kami kongsikan kepada anda!
Apa kata mereka THE PROTEGE?
Mereka merupakan PROTEGE dan mereka ini semua bermula bukan bermula dengan duit yang banyak, sales dah mencecah ratusan ribu atau pun bisnes yang sudah diwarisi dari keluarga yang hebat-hebat.. 
Apa mereka buat sehingga hidup & bisnes mereka berubah 100 - 400 % ? Apa punca dan bagaimana mereka mampu buat bisnes yang dikatakan bermula ZERO hingga mampu membuat jualan yang tinggi ? Disini saya kongsikan kata-kata  sebenar dari beberapa THE PROTEGE yang sudah ada RESULT dan TERBUKTI bisnes mereka berkembang lebih dari mereka jangkakan melalui program ini!
“Saya tak sangka selama ini, isu saya bukan isu marketing sebenarnya..”
Kebanyakan seminar yang saya pergi, semua ajar marketing je. Tapi Hasbul Brothers ajar saya cara nak jaga customer dan buat bisnes dengan betul. Sebelum ni saya ingat, nak naikkan bisnes ni cuma perlu marketing je, tapi setelah saya perbetulkan pengurusan saya, saya tak sangka bisnes saya grow dengan mudah.

—  Farah Nabila (Pengasas Marimogo)
“Sekarang saya ada team sendiri dan pemasaran saya lebih agresif”
Sebelum ni, marketing, sales, cuci kereta semua saya buat sendiri. Selepas saya jumpa Hasbul Brothers sekarang saya ada team sendiri dan pemasaran saya lebih agresif yang akhirnya dapat membuka ruang untuk saya membuka banyak lagi cawangan Kasi Clean.

— Azim (Pengasas Kasi clean)
“Hasbul Brothers menceritakan realiti bisnes yang sebenar. Tiada cerita fantasi dan janji bulan bintang”
Saya memilih Hasbul Brothers sebagai mentor sebab saya nampak mereka menceritakan realiti bisnes yang sebenar. Mereka betulkan mindset saya supaya tak takut dan ajar cara marketing yang memberi impak pada bisnes saya. Bagi saya mereka adalah mentor yang tepat untuk saya kembangkan bisnes dengan lebih baik dengan cara yang betul.

— Fauzi (Pengasas Mayyababy)

“Jualan saya meningkat dari RM 8,000 ke RM90,000”
Walaupun saya baru join The Protégé, tapi perubahan bisnes sangat ketara. Jualan saya meningkat dari RM 8,000 ke RM90,000 setiap bulan. Saya mula jaga pelanggan, perbaiki sistem dan guna strategi marketing yang saya tak pernah tahu sebelum ini. Ini semua hasil ilmu yang saya belajar dari mereka (Hasbul Brothers).
— Najaha (Pengasas Mermaitte)
“Hanya Hasbul Brothers yang betul-betul boleh bantu orang macam kami”
Kami nampak hanya Hasbul Brothers yang betul-betul boleh bantu orang macam kami. Selepas belajar dengan Tuan Aqill & Tuan Ariff, kami tak sangka sales kami meningkat sangat banyak & sales konsisten RM 50,000 ke RM 60,000 setiap bulan. Bagi kami, ini adalah investment terbaik seumur hidup kami.
— Rizalman dan isteri (Pengasas Chikuchak)
“ akhirnya bisnes saya dapat diselamatkan”
Ini merupakan satu titik perubahan dalam hidup bila Sweatfitt akhirnya dapat diselamatkan. Tuan Hasbul Ariff banyak berkongsi strategi bisnes supaya saya hanya jual apa yang pelanggan nak sahaja, Tuan Hasbul Aqill pula banyak guide saya “execution plan” untuk pastikan business plan saya berjaya & akhirnya jualan saya konsisten 100K setiap bulan.
— Fahmi ( Pengasas Sweatfitt)
Serius untuk menjadi dibimbing selama 1 tahun?
Anda hanya perlu klik button dibawah untuk buat permohonan.
© Hakcipta terpelihara 2019 - Majalah Niaga Sdn Bhd (1188664W)