Wajib Baca!

Kenapa Anda Perlu Jadi Sebahagian Keluarga 
The Protege Hasbul Brothers

"Networking"

Tahukah anda bahawa orang sekeliling yang berada dekat dengan kita akan menunjukkan masa depan kita. 

Jika sekeliling kita usahawan yang hebat, tidak mustahil kita akan menjadi seorang usahawan hebat juga. 

Kerana faktor rakan sekeliling akan memberikan kita idea, sokongan dan sebarkan bisnes kita pada orang lain. Ini akan menaikkan trust pada brand kita.

"Direct Access"

Untuk berhubung dengan tuan Hasbul Ariff dan Hasbul Aqill sangat mudah. Kami sediakan platform online dan boleh juga berjumpa secara 1 to 1 (face to face).
Akses seperti di Telegram sangat membantu anda untuk bertanya tentang permasalahan atau pandangan berkaitan bisnes anda secara direct! Ia satu peluang yang saya gerenti untuk didapati dari tempat lain. Berbaloi kan?

"Always Overdeliverd"

Pernahkah anda semua pergi ke kelas atau program yang iklan terlalu banyak tapi akhirnya hanya diajar ilmu marketing dan sales yang anda biasa dengar. Nak tak anda belajar semua ilmu bisnes berkaitan sales, marketing, growth, costing, HR dan finance?

Ini adalah sekolah bisnes yang bersifat menyeluruh kerana kami percaya untuk bisnes berkembang, ia tidak hanya marketing dan sales semata-mata.

"Rasa Buat Bisnes Bersama"

Sudah banyak kali join program di luar sana, tetapi akhirnya tetap berada di tahap sama? Itu maknanya anda perlu sokongan dan bimbingan secara berterusan! Kalau tidak anda akan berjalan tempang!
Tidak seperti kelas bimbingan kebanyakan yang mana hanya memfokuskan sesi bengkel tertutup sahaja, program The Protege menyediakan sokongan selepas kelas sehingga 1 tahun (mengikut pakej yang anda pilih).

"Tidak Hype & Fancy"

Biasanya bila ke program atau kelas akan menari-menari atau naikkan semangat anda sahaja. Tapi bila dah balik dari kelas atau program tu, anda tertanya-tanya apa yang nak buat. Pernah tak alami?
Di The Protege, kami tidak bercerita tentang fantasi, 'gula-gula' dan cerita indah. Kami kongsikan realiti situasi bisnes sebenar. Apabila kita faham tentang realiti, kita tidak akan ambil mudah dan sentiasa berfikir bagaimana untuk 'sustain' dan berkembang ke tahap lebih baik.

FASA PEMBELAJARAN DALAM PROGRAM THE PROTEGE

4 Day AMP (Advance Mentoring Program)

Sesi 4 hari ini adalah sesi yang memfokuskan kepada dua topik utama, topik marketing & sales. Dari ilmu fundamental sehinggalah ilmu teknikal, sesi 4 hari ini adalah sesi TERLENGKAP yang kami formulasikan khas kepada anda. 8 modul dipakejkan dengan topik-topik kritikal dan sangat penting yang bakal membantu melariskan jualan dan menggandakan jumlah pelanggan bisnes anda.

Melalui sesi ini, kami mempunyai rekod ahli rakan The Protege yang mendapat kenaikan jualan hampir 200% seawal 2 minggu selepas sesi. Ilmu dari sesi 'actionable' dan kami sarankan anda bersedia untuk terima impaknya!

1 On 1 Session

Khas untuk Pakej Platinum & Diamond sahaja, dimana peserta diberi peluang untuk sertai 1-1 private coaching berdasarkan permohonan anda!
Bayangkan anda berpeluang untuk berhadapan kami untuk ceritakan kerumitan dan masalah besar bisnes anda, dan pihak kami akan selesaikan masalah secara terus, di hadapan anda!

Performance Monitoring

Khas untuk Pakej Platinum sahaja. Sebelum ini anda hanya buat bisnes tanpa ada orang yang menilai prestasi anda. Sebab itu anda buat bisnes bertahun-tahun tapi masih lagi di tahap yang sama. Tidak ada orang yang nasihat dan bantu anda perbaiki pengurusan anda.

Kini anda tidak perlu risau lagi sebab ada orang yang akan analisis prestasi berkenaan kewangan, marketing, pengurusan dan growth bisnes anda. Setiap masalah anda boleh berbincang cari penyelesaian bersama kami, 

Seperti anda mempunyai penasihat syarikat dalam syarikat anda!

Business Growth Masterclass (BGM)

Istimewa juga untuk Pakej Platinum, anda akan berpeluang untuk menghadirkan diri ke sesi kelas selama 2 hari untuk menimba ilmu mengenai pengurusan HR , Finance dan Pengurusan Bisnes dan strategi bisnes bersama dua pakar HR dan juga Business Strategist.

Mastermind Sharing Session

Sesi private group mastermind inilah antara yang paling istimewa dalam program The Protege ini.
Dimana setiap bulan, anda diwajibkan untuk hadir ke sesi private mastermind untuk melaporkan aktiviti pemasaran dan rekod jualan yang anda berjaya hasilkan. Dari situ pihak kami dapat memberi nasihat dan cadangan tambah baik.

Sudah tentu sesi pembelajaran dalam tempoh 4 HARI tidak mencukupi dan tidak menjamin 'result' yang anda mahukan berlaku dengan cepat. Itulah peranan penting Private Group Mastermind ini. Dari situ kami tahu bisnes anda dalam progress yang betul atau tidak!

Complete Business Mastery

Bayangkan, anda sudah miliki kitab/buku panduan bisnes yang lengkap untuk segala jenis masalah bisnes..

 
Contoh, kalau anda nak tahu cara kira kos, terus capai modul PENGIRAAN KOS. Tak tahu step untuk pilih pekerja yang betul, terus buka modul HR ni. Nak latih staf buat account, terus cari modul ACCOUNTING.

Anda tak tahu nak buat roadmap bisnes macam mana, terus rujuk buku panduan ROADMAP BISNES. Apa dia 10 perkara tu? Tunjuk slide..
Kita kena letak mindset macam ni..

Untuk pastikan bisnes kita berkembang dan bertahan lama, kita tak boleh belajar dan tahu ilmu marketing & sales sahaja. Kita kena ambil tahu ilmu sebalik tabir (backstage). Seperti pengurusan bisnes, pembangunan ahli pasukan, pembangunan SOP, bina roadmap dan sebagainya.

Facebook Ads Masterclass

Dalam masa 2 hari sesi FB Ads Masterclass, anda akan dibekalkan dengan modul khas ADVANCE yang mendedahkan strategi rahsia bagaimana meletupkan jualan melalui platform gergasi internet, iaitu Facebook & Instagram.

 
Anda juga akan didedahkan dengan cara menaikkan bajet iklan anda yang padu dan bagaimana mendapatkan prospek yang benar-benar memerlukan produk atau servis anda melalui platform fbads.

Online Support

Selepas sesi program 4 hari, kami tak terus lambaikan tangan. Apa yang istimewanya, anda akan dimasukkan dalam GROUP TELEGRAM & FB RASMI THE PROTEGE. Ahli group dari pelbagai latar belakang bisnes.

Dimana, anda ada akses untuk bertanya terus kepada kami dan kepada rakan-rakan Protege ini. Apa sahaja masalah bisnes, dari pengurusan bisnes, pengurusan staf, hal-hal teknikal marketing, closing sales, sop dan sebagainya.

Siapakah Hasbul Brothers
Lebih dikenali sebagai Hasbul Brothers. Kami memulakan bisnes online sejak dari zaman universiti, sebelum mengasaskan blog dan majalah online keusahawanan No 1 Malaysia, iaitu MajalahNiaga.com pada Januari 2011. 

Berpengalaman selama 7 tahun membantu syarikat-syarikat SME terutamanya jenama-jenama fesyen, produk kecantikan dan bisnes perkhidmatan yang memerlukan peranan ‘strategist’ untuk merangka kempen pemasaran digital.

Selepas 5 tahun membantu syarikat SME dan berkongsi ilmu bisnes melalui blog MajalahNiaga.com, kami buat keputusan muncul secara ‘public’ dengan menganjurkan seminar pertama kami iaitu Seminar Marketing Bisnes Kecil.

Daripada pengalaman itu, kami membuka peluang kepada usahawan untuk menerima bimbingan eksklusif melalui program The Protege. Hasil dari program mentoring ini, kami dapati perubahan drastik, peningkatan luar biasa, dan ‘life changing experience‘ yang dialami oleh anak didik kami.

Atas dasar perjuangan mahu lihat lebih ramai usahawan berjaya, kami meneruskan program-program kami bermula dengan Seminar Marketing Bisnes Kecil (MBK). Kemudian, kepada Seminar Marketing Luar Biasa (MLB), dan kini kami lancarkan program terbaru kami iaitu, Grow Your Business yang kami rangkumkan semua pengalaman kami, case study yang kami bina, proven result daripada anak didik kami untuk kami kongsikan kepada anda!
Apa kata mereka PROTEGE sendiri?

Mereka merupakan PROTEGE dan mereka ini semua BUKAN bermula dengan duit yang banyak, sales dah mencecah ratusan ribu atau pun bisnes yang sudah diwarisi dari keluarga yang hebat-hebat.. 

Apa mereka buat sehingga hidup & bisnes mereka berubah 100 - 400 % ? Apa punca dan bagaimana mereka mampu buat bisnes yang dikatakan bermula ZERO hingga mampu membuat jualan yang tinggi ?
Disini saya kongsikan kata-kata sebenar dari beberapa THE PROTEGE yang sudah ada RESULT dan TERBUKTI bisnes mereka berkembang lebih dari mereka jangkakan melalui program ini!

“Saya tak sangka selama ini, isu saya bukan isu marketing sebenarnya..”
Kebanyakan seminar yang saya pergi, semua ajar marketing je. Tapi Hasbul Brothers ajar saya cara nak jaga customer dan buat bisnes dengan betul. Sebelum ni saya ingat, nak naikkan bisnes ni cuma perlu marketing je, tapi setelah saya perbetulkan pengurusan saya, saya tak sangka bisnes saya grow dengan mudah.

—  Farah Nabila (Pengasas Marimogo)
“Sekarang saya ada team sendiri dan pemasaran saya lebih agresif”
Sebelum ni, marketing, sales, cuci kereta semua saya buat sendiri. Selepas saya jumpa Hasbul Brothers sekarang saya ada team sendiri dan pemasaran saya lebih agresif yang akhirnya dapat membuka ruang untuk saya membuka banyak lagi cawangan Kasi Clean.

— Azim (Pengasas Kasi clean)
“Hasbul Brothers menceritakan realiti bisnes yang sebenar. Tiada cerita fantasi dan janji bulan bintang”
Saya memilih Hasbul Brothers sebagai mentor sebab saya nampak mereka menceritakan realiti bisnes yang sebenar. Mereka betulkan mindset saya supaya tak takut dan ajar cara marketing yang memberi impak pada bisnes saya. Bagi saya mereka adalah mentor yang tepat untuk saya kembangkan bisnes dengan lebih baik dengan cara yang betul.

— Fauzi (Pengasas Mayyababy)

“Jualan saya meningkat dari RM 8,000 ke RM90,000”
Walaupun saya baru join The Protégé, tapi perubahan bisnes sangat ketara. Jualan saya meningkat dari RM 8,000 sebulan kepada hampir RM90,000 dalam masa kurang dari setahun. Saya mula jaga pelanggan, perbaiki sistem dan guna strategi marketing yang saya tak pernah tahu sebelum ini. Ini semua hasil ilmu yang saya belajar dari mereka (Hasbul Brothers).

— Najaha (Pengasas Mermaitte)
“ akhirnya bisnes saya dapat diselamatkan”

Ini merupakan satu titik perubahan dalam hidup bila Sweatfitt akhirnya dapat diselamatkan. Tuan Hasbul Ariff banyak berkongsi strategi bisnes supaya saya hanya jual apa yang pelanggan nak sahaja, Tuan Hasbul Aqill pula banyak guide saya “execution plan” untuk pastikan business plan saya berjaya & akhirnya jualan saya konsisten 100K setiap bulan.

— Fahmi ( Pengasas Sweatfitt)

“Hanya Hasbul Brothers yang betul-betul boleh bantu orang macam kami”
Kami nampak hanya Hasbul Brothers yang betul-betul boleh bantu orang macam kami. Selepas belajar dengan Tuan Aqill & Tuan Ariff, kami tak sangka sales kami meningkat sangat banyak & sales konsisten RM 50,000 ke RM 60,000 setiap bulan. Bagi kami, ini adalah investment terbaik seumur hidup kami.

— Rizalman dan isteri (Pengasas Chikuchak)

REBUT PELUANG DIBIMBING DENGAN HARGA ISTIMEWA!

Anda Serius untuk dibimbing selama 1 tahun bersama Hasbul Brothers?
Anda hanya perlu klik button dibawah untuk buat permohonan.
© Hakcipta terpelihara 2019 - Majalah Niaga Sdn Bhd (1188664W)